Koulussa oli pommiuhkaus. Ois pitäny räjähtää tänään mutta eipä onneks räjähtäny. Mukava päivä koulussa, yli puolet luokasta kotona. Pelkäävät muka pommia, vaikka tiedettiin jo että se on pilaa. Kivaa kun ei tarttenu kestää yhtiä tyyppejä. Piparejaki leivottiin. Mulla ne kyllä näytti ihan ufoilta... No anyway, nämä värkkäsin toissapäivänä:

Hematiittiä, epäjaloja korupiikkejä (en tiiä mitä metallia, ei nikkeliä kuitenkaan), laavakivineliö ja hopeoitua kuparilankaa. Lukkokin sitä epäjaloa... Itelle tää. Sorkke tollaset utuiset kuvat, keittiölamppu ei oo mikään ihannevalaistus.
2099128.jpg

Sitten tällanen hopeoidusta kuparilangasta, shy:ltä saaduista mv-helmistä ja shy:ltä saaduista astrofylliiteistä tehty kaulakoru. Lukko epäjalo. Tää on pitkä. n. 65 cm. Itelle, jos vaikka joihinki juhliin tää... Näin muuten sellasta unta että mulla oli tää koru kaulassa ja kaikki tuli sanomaan että "Ei noi makeanvedenhelmet sovi tohon yhtään!" Outoo...
2099132.jpg

Tein kanssa myytäväksi hopeoidusta k-langasta ja sinisistä akaateista kaulakorun kierteisillä linkeillä (eli samalla tekniikalla kun toi viimonen koru) mut unohin kuvata sen... no ei se ollukkaan mikään kovin kummonen.